Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

BOTANIK FAVORIT – blide toner til dit hjem. Find dem på min shop

Leder du efter kunsttryk, som passer til et enkelt og stilrent nordisk hjem, så er det Pernille Folcarellis poetiske blomsterbilleder du skal gå efter – hendes print er i hvertfald på min top ti favoritliste find dem på min webshop

Så poetisk og eventyrligt kan dit hjem blive

Trænger du til en roligt hjem. hvor der stadig er plads til kunst på væggene, så kan jeg kun anbefale dig, at kigge min webshop.  Jeg har selv print hængene i mit køkken og på badeværelset og jeg får altid en god følelse af ro i sjælen, når jeg kigger på de to print jeg har.

Det poetiske univers klæder de fleste hjem, du får både farver ind og samtidig er det roligt og nordisk i udtrykket. Se nogle af de smukke print på shoppen

Her kan du se de fine print tættere på. Du kan sagtens sætte dem alle sammen op på en væg og på den måde skabe den mest elegante kunstvæg.

Strå der svajer i vinden
Et drømmende eventyr
Det fineste farvemiks

SE FLERE AF DE SMUKKE PRINT PÅ SHOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *