Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

EN SKJULT FETISH

Jeg har længe troet jeg kun var til en ting. Men jeg har opdaget at jeg har en lyst, som jeg slet ikke kan slippe af med. Er du fristet til at læse videre … ? Bare rolig, det er ikke helt det du tror det er. Det her handler om at lege med ler.

Når kvinder hviler i sig selv er de endnu smukkere

Jeg købte fornylig en stor klump ler. Det var ret spontant, normalt går jeg i papirafdelingen, fordi jeg tænker mig selv som sådan en der tegner, at det kun er det jeg kan og tænder på. Jeg ved ikke helt hvad der drev mig, men jeg har i en periode haft en enorm lyst til at skabe former, arbejder i flere dimensioner.

Den er ikke færdig, det er råskitser til flere ny kvindeskulpturer jeg går og hygger mig med.

Det sjove er, at nu kan jeg slet ikke stoppe. Jeg startede helt forsigtigt med at lave nogle små eventyrfigurer. Men nu er jeg landet på at arbejde med kvindekroppen og er ved at lave en helt serie med alle typer kroppe. Som en hyldest til kroppen. Til de bryster der ammer og har ammet, til den store bløde bagdel, til den tynde lange krop, den lille runde, til de små bryster og store gravide maver. Hvem ved, måske ender jeg med at få dem brændt og lave en udstilling med unika figurer.

Vil du synes det var en god ide, jeg er lidt usikker? 🙂

Skal jeg lave en udstilling med kvindekroppe?

7 replies on “EN SKJULT FETISH”

 • Ja da, kom bare igang…
  vil dog ønske at det ikke bliver som masse produktion, men unika som du skriver

 • Hun super godt lavet. Klart at se at du har talent for at arbejde med ler.
  God weekend.
  Karina

 • Du skal gøre det, hvis du har brug for at formidle det du glædes med at udtrykke 👍🏻🤗👌🏻😍. Sjovt nok har jeg også lige kastet mig over leret. Jeg tænker på det, når jeg vågner om morgenen, og det er nærmest det sidste jeg tænker på, inden jeg lukker øjnene om aftenen. Så er man ikke i tvivl; det skal ha’ opmærksomhed 😊. Det er meget smukke former, du laver, og et vigtigt emne at skabe fokus omkring. Held og lykke fra mig 👏🏻❤️ kh Helle

  • Åh, så fint skrevet … man skal (hvis det er muligt) gøre det, der gør en lykkelig. Det vil jeg gøre med det her 🙂 Tak for dine ord og så dejligt, at læse du også har fundet en lykke i leret 🙂
   Kærligst Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.