Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

EVENTYRLIG JUL PÅ SLOTTET – du kan lige nå det

I det nordlige Jylland, ligger der et smukt og eventyrligt slot ved navn Dronninglund Slot. Det gule slot er fra slutningen af 11 hundrede tallet og i disse dage er det klædt i vidunderlige juleklæder, som du kan få glæden af at opleve

Slottet drysset til med sne og eventyr

Jeg indrømmer det gerne, jeg er håbløs romantisk, så her på bloggen får du meget jul og rigtig meget om slotte og herregårde. I dag handler det om Dronninglund Slot. Et vidunderligt slot, som du er så heldig at kunne besøge. Her er der nemlig mulighed for at afholde kurser, konferencer, fester og forskellige events.Men i dag handler det ikke om det. Lige nu er det julen der har drysset et smukt skær over det fantastiske slot,  som Nanna Henriette Høgsbro og Carl Christian Pedersen for et år siden købte, så parret  kunne få slottet tilbage til familien. De har taget slottet under deres vinger og der findes ikke noget bedre end slotte, der er elsket af deres ejere.

Overdådige dekorationer, smukke blomster, krystalglas og sukkeroser. Kom indenfor i en smuk og inspirerende juleoplevelse

SE DE KENDTES BORDDÆKNINGER 

Bor du i nærheden skal du næsten tage forbi her i weekenden. De holder nemlig åbent for deres  juleudstilling, hvor skuespiller Ellen Hillingsø, kjoledesigner Jesper Høvring, skuespiller Bodil Jørgensen og Slotsejer Henriette Høghsbro har dækket et julebord, hvor kun fantasien sætter grænser. Du skal dog skynde dig, da der kun er denne weekend tilbage med bordene.

Kong Christian 5. og Dronning Charlotte Amalie har boet på Slottet, som sammen med slotskirken og slotsparken, danner den helt unikke stemning og atmosfære. Derudover har Slottet haft andre royale og adelige personligheder gennem historien, og kan bryste sig af at huse design fra Poul Henningsen, der i sin tid ofte kom på besøg.

Du bliver med garanti inspireret på det skønne slot

Hvis du kunne tænke dig at kigge forbi, kan du læse meget mere her 

 

1 reply on “EVENTYRLIG JUL PÅ SLOTTET – du kan lige nå det”

  • Åhhh nostalgi 🙏🏻 For snart tyve år siden forlod jeg min fødeby Dronninglund og, at se slottet bringer mig så mange minder. Jeg er både døbt og konfirmeret i slotskirken og er kommet ret meget på slottet også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.