Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

FORELSKET I PARIS

Hvor skal du bo, hvis du skal til Paris, bo med udsigt til Eiffeltårnet og på et hotel, der ikke koster en bondegård. Det ved jeg …

Udsigten fra hotelværelset

Paris er som skabt til romatik, byen oser af amour, små caféer, smukke broer over Seinen med tusindvis af hængelåse,,der hænger på de elegante smedejernsgitre som bevis på kærestepars forsejlig af deres uendelige kærlighed til hianden.

Her kan du drikke café aulait, spise croc maisior og hvis du ikke har en af kysse på, så er jeg sikker på en forelskes i byen næsten er nok. Jeg tog denne gang afsted med min søster, jeg havde givet hende en minitur i fødselsdagsgave.

Sammen med min søde søster Jeanette

En  del af jer, der fulgte min instastory,  spurgte hvilket hotel vi boede på. Jeg lovede at lave et blogindlæg og det er lidt pinligt, at det først kommer nu. Men altså her er det så.

TimHotel Montmarte ligger på et hyggeligt torv tæt på Montmartre og Sacre Coeur

Vi boede på Timhotel Montmartre. Hotellet ligger lige op til Sacre Coeur og kunstnerkvarteret på Montmartre. Her får du Pariser stemning for alle pengene, det er måske en smule ( som i meget) turistet, men hvis du er helt med på den præmis og leger med, er det meget nemt at lade sig rive med og komme hjem til Danmark med en kunstner alpehue i håndbaggagen.

værelser med udsigt

Hvis du vælger Tim Hotel Montmarte så husk, at bede om et værelse med udsigt. Jeg har overnattet på hotellet af to omgange. Den ene gang var det sammen med min kæreste og vi var så heldige, at have udkig til Eiffeltårnet. Jeg må sige, at det var MEGET romantisk, at sidde klistret sammen ved den lille franske altan, drikke bobler og nyde den Parisiske aftenhimmel og udsigten af det gamle jerntårn i horisonten.

Tim Hotel Montmarte med smuk solnedgang
På Le Relais de la Butte kan du om sommeren sidde udenfor og nyde udsigten og solens sidste stråler gennem gaderne
Baren Le Relais de la Butte  med solnegang
Du bliver med sikkerhed forelsket i byernes by. Her er det Sacre Coeur
Gå en tur ned af Rue Des Martyrs – her finder du alverdens skønne butikker. Specielt gadekøkkener er der meget af.
Blomster i Paris, her er det på gaden Rue Des Martyrs

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.