Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

FRA KED TIL GLAD – det skulle der til

Jeg har været så trist til mode i en længere periode. Det er ikke deprimeret, det ved jeg er meget større. Jeg har fået tips om det kunne være overgangsalderen der bankede på. Forleden oplevede jeg noget, som skulle vise sig at hjælpe …

Uden make up, helt skæv i hovedet og fuldstændig afstresset og glad i hele sjælen – der skulle ikke så meget til

Det våde og grå vintervejr har ramt mig. Jeg har følt en underlig tristhed og træthed i mig. Det er som om jeg har haft bly i kroppen – eller jeg har det stadig, bare ikke så meget. Jeg rev nemlig en time ud af kalenderen og tog hen til Camilla la Cour Valentin fra Pure Senses og lod mig forkæle med en vidunderlig behandling. Det kan lyde lidt tomt, at en behandling skulle kunne ændre ens humør. Men det handler om, at gøre noget godt for sig selv og passe på sig selv.

Camilla sagde til mig “Der er et kinesisk udtryk, der hedder ‘Yangsheng’, det betyder at nære livet eller at tage sig af sig selv, så man får et sundt og godt liv”.

Lige det er jeg SÅ dårlig til. Jeg har hele tiden travlt med at passe på alt og alle omkring (er det en kvindeting?) at jeg glemme, at give mig selv lidt kærlighed. Min julegave til mig selv, det har jeg aldrig gjort før, altså give mig gaver, er at jeg skal forkæles ekstra meget i 2020 og jeg tyvstartede i mandags med at besøge Camilla og Pure Senses på Østerbro i København. Jeg lover at det ikke bliver sidste gang

Jeg var lige ved at græde. Ikke fordi jeg var ked af det, tværtimod, det føltes så lykkeligt at mærke omsorgen – tænk, at jeg har trængt så meget til det. Eller måske har Camilla magiske hænder 🙂
Det gør jo heller ikke ligefrem noget at, jeg fik chokolade, nødder, bær og et shot med sundhed – jeg elsker den slags detaljer
Helt afslappet og rolig i sjælen – jeg glæder mig allerede til næste gang. Jeg kan i hvertfald godt anbefale dig at lade Camilla forkæle dig

OM BEHANDLINGEN – JAPANES LIFTING

Camilla la Cour Valentin er kvinden, som forkælede mig gladere. Hun fortalte mig, at behandlingen kombinerer teknikker fra Ansigts Refleksterapi, og er en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Den har en løftende effekt. Hvor der arbejdes via nervesystemet, både muskulært og i hudlagene. I behandlingen bliver der brugt kosmetisk cupping og Gua Sha, som begge er redskaber, der øger blodcirkulationen og dermed øger kollagenproduktionen hjælper til lymfedrænage.

Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Den reducerer linier, poser under øjnene samt forbedre muskeltonus og giver et smukt og anslappet ansigt.  Jeg tog en selfie lige efter behandlingen. Jeg ser måske lidt skæv ud – men jeg synes faktisk godt man kan se, at det har givet liv og glød til mit ansigt

Jeg er 49 år og jeg vil gerne indrømme, at jeg gør hvad jeg kan for at holde mig. Jeg skal jo gerne leve 50 år mere – så jeg gør hvad jeg kan for at holde mig fin og frisk . ‘Japanese lifting’ er en af måderne
Når ansigtet har fået en kærlig behandling, afsluttes der med en let massage på arme, skulder/nakke og hovedbundsmassage. Åh hvor var det hele bare dejligt. Tak Camilla for at gøre det hele lidt lysere.
Camilla la Cour Valentin fra Pure Senses har en varm og rolig udstråling. Hun skaber en rolig og blid atmosfære, som gør det nemt at slappe af

3 replies on “FRA KED TIL GLAD – det skulle der til”

 • Det lyder dejligt med sådan en omgang omsorg 🙂
  Skulle jeg prøve for synes også overgangsalderen har givet mig et lille gok på energiniveauet.
  Glædelig 18.decemebr ønskes du og dine herfra 🙂

 • Hej Louise
  Hvor lyder set skønt.
  Jeg har det på samme måde som du beskriver.
  Hvad koster den behandling ?
  Lene

 • Kære Louise.

  Det er vist en kvindeting, at vi tænker og sørger alle andre før os selv.

  Jeg har selv været trist og tung (vi har samme alder), så måske det også er “overgangsalder” hos mig. Selvom jeg sket ikke føler mig som een der bliver 50 snart.
  Selv står jeg og skal ud af 20 års ægteskab, Hvilket jo bliver hårdt, men rigtig godt, når jeg er på den anden side, i egen bolig.
  Og det første jeg skal, er at tænke på MIG OG GØRE EN MASSE GODT FOR MIG.

  Ønsker dig og dine kære en rigtig dejlig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *