Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

HURRA WEBSHOPPEN OG BUTIKKEN ER ÅBEN!!!

Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at byde dig indenfor i mit eventyrlige univers fuld af kærlighed. I disse dage, åbner jeg en fysisk butik og en webshop. En drøm jeg har haft i årevis. Kan du ikke vente så klik allerede her.

Det var trappen, der fik mig til at forelske mig i butikken. Før var den sort, nu har jeg beklædt den med praktisk og pænt vinyl fra Tarkett … Jeg sidder tit på trappen og nyder udsigten til min butik

Da hele Danmark lukkede ned i foråret, fik jeg den tossede ide, at åbne en butik og en webshop. Jeg troede jeg kunne gøre det på et par måneder. Men jeg har aldrig prøvet at have min egen butik og det gik langsomt op for mig, at alt tager tid. LAAAANG TID. Specielt også fordi jeg har været ret alene om projektet. Selvvalgt, forståes. Jeg ville for første gang stå helt på egne ben, ikke have chefer og koncerner i ryggen. Folk som mest kiggede på bundlinjer og hurtige resultater. Jeg ville, og har altid ville, lave noget med sjæl og kærlighed. Ikke, noget, som nødvendigvis skulle gøre mig rig på penge, men rig lykke og så selvfølgelig noget, der kunne betale min husleje 🙂

SJÆLEN SKAL KUNNE MÆRKES

Jeg vil gerne kunne berige og inspirere. Det har altid været mit mål, om det så var som chefredaktør på Bolig Magasinet, boligekspert i Go’morgen Danmark eller i de mange bolig-TV-programmer jeg efterhånden har været med i. Jeg tror på vi har brug for nærvær, kærlighed og skønhed – skønhed er i naturen, i kunsten,  i ord, i blikke, i følelser, i sanserne … Det lyder måske abstrakt. Men jeg tror på vi skal søge den skønhed, som beriger os. Derfor sætter jeg også pris på mine daglige vandreture i naturen, at gå i Operaen, på kunstmuseer og at lytte til gode bøger. Når nogle har gjort sig umage og giver af kærlighed, kan det mærkes og dét beriger. For mig er det skønhed.

Lykken er at følge sin drøm. Besøg webshoppen her 

Derfor, kære dig. Jeg vil aldrig kunne skabe et helt fuldendt, sanseligt univers i en online shop. Men jeg har forsøgt så godt jeg kan. Jeg håber inderligt du vil synes om det og føle dig inspireret. Savner du duftene, at kunne røre og en hyggelig butikssnak – så besøg mig endelig i min butik. Den ligger på Ordrupvej 70 B, 2920 Charlottenlund. Min webshop med en masse håndplukkede varer, finder du her 

Jeg har selv skabt printet til denne søde shopper, som du kan finde her 

Åbningstider i butikken bliver

Lørdag; 10-14.00. Mandag; Lukket. Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag 11.00-17.30

Webshoppen er ALTID åben 🙂

Glad midt i mit eventyr. Kjolen er i øvrigt fra Noa Noa og findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *