Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

HVAD ER SÅ STATUS – er drømmebutikken blevet til den rå virkelighed?

Nå, Louise, hvordan går det så med at åbne sin drømmebutik midt i en pandemi – hvor de fleste arbejder hjemme og hvor strøgkunder er noget vi knap kan huske findes? Er det helt så magisk, som du troede det ville blive?

Hver dag pynter jeg op, der er ikke en dag, der er ens i butikken, den lever og der er konstant bevægelse og nye måder og indretninger. Jeg giver også tips og ideer. Butikken ligger på Ordrupvej 70 B og webshoppen finder du her

FORTRYLLELSEN FORDUFTEDE IKKE… 

Den 9. oktober åbnede jeg min drømmebutik og webshop. Jeg har sat alle mine penge, som jeg har tjent på mit sommerhus, på et bræt. Jeg har knoklet, malet, bygget og efter nogle måneder så stod min drøm endelig klar og funklede, som Askepot, der lignede en million i sin fortryllet kjole. Min drøm var dog, i modsætning til eventyret, blevet til virkelighed.

Tryllestøvet forduftede ikke efter klokken slog 00, virkeligheden var klar til at banke på eller rettere sparke døren ind.

Den dag jeg satte logoet på vinduet  … åh, det var euforisk at se navnet, det blev endnu mere virkeligt.

Nu står jeg så en måned efter og skal gøre status. Kan det virkelig betale sig at åbne en butik midt i en verden af kaos, hvor ingen ved hvad morgendagen bringer. Mit svar er; ”jeg aner det ikke”. På mit eget personlige og menneskelige plan er jeg stadig helt omgivet af magi. Jeg er simpelthen så lykkelig, jeg elsker begge mine forretninger, både den fysiske og min webshop. Jeg elsker at nusse rundt, gøre det smukt, personligt, nærværende og give mine kunder kærlighed og smukke fund til indkøbskurven. Økonomien er lidt stram, jeg får stadig ikke løn, men det var nok heller ikke helt forventeligt. Det er jo dyrt at starte noget op.

JEG VIL, JEG VIL, JEG VIL!!

Men jeg kan mærke at det lille frø jeg lagde i mulden i foråret er begyndt at spire. Ordrerne drysser ind på shoppen (TAK!), kunderne smiler sødt med øjnene og gemmer den glade mund bag masken. De fleste går fra butikken med en pose af gaver til dem selv eller dem de holder af, og på den måde er alt som det skal være. Nu må næste status så være om der er kommet lidt løn i posen og om jeg stadig kan stå distancen. En distance, som helst skal forsætte til jeg ikke kan gå mere. JEG VIL DENNE HER DRØM. Jeg vil, at den for altid skal være min virkelighed, og vilje er den bedste vej til sejr. Vilje og naturligvis en masse dejlige kunder…

Jeg har besluttet mig for at lade være med at kalde butikken et arbejde. Den er mit liv. Min familie besøger mig her i stedet for jeg kommer til dem, så drikker vi kaffe og spiser en masse kage. Det går det lidt nemmere at gøre det til en del af livet, end at arbejde skal være en tung pligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.