Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

JEG ER STOLT SOM EN PAVE

I denne tid er det 10 år siden min søsters hjerte strejkede. Det er årsagen til, at jeg i dag er ambassadør for Hjerteforeningen og, at jeg derfor med stolthed kan fortælle, at jeg har skabt årets julekort, frimærker og julekalender

Sammen med min søde søster Jeanette

Takket være forskning i hjerte-karsygdomme og de dygtige læger er min søster helt rask i dag. Det er så lykkeligt. Vi er meget tæt knyttet til hinanden og at skulle miste hende ville være så forfærdeligt. Derfor var 2009 også et ganske forfærdeligt år for hele familien.

Juletræet stråler, hjerterne er røde og under træet ligger de spændende pakker og venter på at blive pakket ud 

I dag slår min søsters hjerte smukt og ubesværet og jeg har hendes hos mig og er dybt taknemmelig for at lægerne var så dygtige. Derfor er det også med glæde, ære og stolthed, at jeg har fået muligheden for at skabe Hjerteforeningens julekort, frimærker og julekalender. Faktisk er der sendt kuverter ud med julekort til 50.000 (!!) danskere … det er da noget at være stolt af 🙂

Julelysets varme skær og duften af gran … åh, jeg elsker jul 

Mit tema er hjerternes fest, der er hjerter på juledekorationen med det røde lys og juletræet er pyntet med røde hjerter. På julekalenderen er der drysset med hjerter og kærlighed

De søde små nisser har fundet skålen med grød. Hjerterne danser omkring dem og hesten smiler sødt fra sin boks

HUSK, du altid kan hyre mig til at lave illustrationer. Jeg kan lave både til børn og voksne. Skriv til mig på louise@louisedorph.dk hvis du har nogle illustrationer jeg skal lave til dig 🙂

Blå frost og eventyr 
Citroner der svæver 
Blå blomster i rosa lys 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.