Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

KUNST FOR ALLE

Jeg elsker at dekorere mit hjem med smuk, finurlig og udfordrende kunst, men jeg synes ofte, det kan være svært at finde, uden at det koster en bondegård. Derfor er jeg helt vildt begejstret for konceptet The Wall Market – en hjemmeside der sælger cool fotokunst til gode priser.
Jacob Moller, The Museum

Veninderne Panya Belton og Botan Christensen, som begge deler kærligheden til kunst og fotografi har startet The Wall Market sammen – en platform der introducerer de bedste fotokunstnere og gør deres arbejde lettilgængeligt. The Wall Market repræsenterer en lang række fotografer, og de gaber derfor over forskellige genre, tematikker og motiver indenfor fotografien.

Jaspar Carlberg, Lips Pink                                                     Lasse Bech Martinussen, Paris

De repræsenterede kunstnere har accepteret at øge antallet af prints fra et udvalg af deres arbejde for dermed at tilbyde en lavere pris til alle os kunstelskere, der ikke har en 1 mio. stående på kontoen.

Du kan finde al kunsten online, hvor du kan købe de forskellige værker i indrammet i forskellige formater. Priser fra 400 kr – 5000 kr.

Se mere på www.thewallmarket.com

Veninderne bag The Wall Market, Botan Christensen og Panya Belton
I mit forrige hjem, havde jeg selv en billedvæg, som jeg holdt meget af. Foto: Bolig Magasinet
Dette billede er også fra mit forrige hjem. Som kontrast til billedevæggen, havde jeg et stort kunstværk på den modsatte væg.Billedet er købt hos Lumas, der også er en online kunstshop. Foto: Bolig Magasinet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *