Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

MIN DRØM ER GÅET I OPFYLDELSE

Da jeg var barn så jeg en film (jeg husker ikke hvilken) hvor der sad en masse mennesker og spiste et stort måltid ved er langbord under blomstrende frugttræer…

Livet under et blomstrende æbletræ er et ret godt liv

Det billede satte dybe, romantiske spor i mit barnesind og jeg har efterfølgende drømt om at skabe et lignede scenarie. Tænk, fx. at kunne holde en kæmpe kærlighedsfest i en blomstrende kirsebærlund. Men virkeligheden er jo lidt en anden, der er kort blomstring, der er vejret og så er det rimelig upraktisk at slæbe proviant, borde og stole ud til 60 mennesker ud i naturen.

Så er der mad …

Men drømmen lever – og mit blomstrende æbletræ har gjort en miniudgave mulig. Jeg har dækket et sommerbord og selvom det kræver lidt andet påklædning end florlette sommerkjoler, så smager det lidt af den film jeg så i min barndom. En lille drøm er gået i opfyldelse …

Lækre burgere og chips
En opsats behøver ikke kun være til kager og søde sager
Jeg har fyldt en af mine vaser med vand, sat i jordbærblomst i og puttet et stearinlys i og vupti blev det den sødeste vase-lysestage. FIND DEN HER
Bordet er dækket, nu skal gæsterne bare dukke op

 

De smukke æbleblomster kigger ned på bordet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *