Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

ROSA FRA TOP TIL TÅ – og på sofabordet

Der er en farve, der har fulgt mig hele livet. Sart støvet rosa. Uanset hvor meget jeg forsøger, at snige mig udenom, så ender jeg altid med at købe noget i nuancen. Her er nogle af mine egne favoritkøb

Jeg er så glad for mine nye sneaks, der passer perfekt til min kærlighed til rosa. Skoene har jeg købt i New York, du kan se mere til dem her
Önling er eksperter i strik og deres huer og halstørklæder er helt vidunderlige. Se meget mere her 
Min yndlings taske fra Copenhagen Fur hedder Bonnie og kan købes her
Vidunderlig bog om Tisvildelejes smukke huse. En skøn billedfortælling om 20 meget forskellige huse i Tisvildeleje, kan købes her 
Søde strømper med glimmer fra Önling
Garnnøglen er fra Önling, der ofte holder kurser i strik. Se mere her.

1 reply on “ROSA FRA TOP TIL TÅ – og på sofabordet”

  • Kære Louise,
    Jeg er, ligesom dig, helt vild med den rosa farve! Dens mange nuancer passer til mange forskellige anledninger og også til husets forskellige rum. Jeg har bl.a. længe kigget efter et sofabord i denne elegante farve, og jeg fandt endelig et hos Biva til en super fin pris! Det er dette sofabord fra Bivas Merle serie: https://www.biva.dk/merle-hjornebord-rosa.html. Det er super lækkert! Jeg håber på at få det i gave af min forlovede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.