Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

SÅDAN KAN JEG OGSÅ “BRUGES”

Vidste du, at du og din butik eller dit firma kan få besøg af mig. Jeg kan f.eks. dække sommer, påske eller -juleborde, holde foredrag med tips til indretning, komme med indretningsråd i magasiner, kataloger eller online kanaler.

Du ved måske godt, at jeg er ansigtet og designeren bag A Simple Mess. Men jeg laver også mange andre sjove ting. I foråret lavede TV sammen med Lene Beier på programmet “Sig det med bolig” på TV2 Fri og TV2. Til januar er jeg med i Fantastiske Hammerslag og jeg tager jævnligt ud og fortæller om indretning, om at give los i hvad folk tænker og om at indrette og klæde sig, så man føler sig hjemme og godt tilpas. Jeg bliver også brugt som ekspert i forskellige sammenhæng, i Go’morgen Danmark, hvor jeg har været fast ekspert i næsten 8 år eller f.eks i magasiner af forskellig art.

I år er jeg med i Kolding Storcenters julemagasin, hvor jeg fortæller om min jul. Det kan du se mere til her 

Du kan skrive til mig på louise@louisedorph.dk hvis du vil høre mere om at booke mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *