Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

SÅDAN LAVER DU EN LÆKKER COCKTAIL

Jubii, det er fredag og jeg kan holde weekendfri efter en rimelig hektisk arbejdsuge. Faktisk har der ikke været en eneste pause efter jeg kom hjem fra Mallorca. I morgen kommer min veninde på besøg og i stedet for vores sædvanlige hvidvin på terrassen har jeg besluttet at lave Fizz Strawberry & basil – efter sigende sommerens lækreste cocktail

Den smager ikke bare af vidunderligt af sommer, den ser også lækker og sofistikeret ud.

Lige som man giver sig tid til at lave mad til sine gæster er der også noget skønt over at servere en lækker cocktail, som man har kælet for. Jeg har aldrig rigtig dyrket det selv, hvilket er rimelig underligt for jeg elsker søde sager, elsker flotte og dekorative anretninger, så cocktails må være lige mig 🙂 Så nu må jeg i supermarkedet og købe Contreau, citroner og øko-æggehvider. Sukkerlagen (som der står i opskriften laver du ved at opløser dit sukker i en lille, smule kogende vand, så det ikke knaser).

Se opskrift under billederne

Jaaa, så er der serveret

4 cl Cointreau

2 cl friskpresset citron

1,5 cl sukkerlage

1 cl æggehvide

2 modne jordbær

10 blade basilikum

Sådan gør du:

Tilføj alle ingredienser i en shaker, med undtagelse af is.

Mos jordbærerne.

Tørshake alle ingredienserne.

Tilsæt herefter is og shake igen.

Sigt det hele ned i et glas.

Top med danskvand.

 

Skål og god cocktail 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.