Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

SÅDAN SKABER JEG MIT NYE HJEM

“Hvad gør du når du skal indrette et hjem?“ det spørgsmål får jeg tit. Jeg starter med at lave moodboards. Her kan du se mine indretningsplaner til mit nye hjem, hvor der skal være tapeter, kunst, værksted, hygge sofa og masser af farver

Mit hjem skal have farver, ikke mørke, kraftfulde farver, det er jeg ikke så meget til i mit eget hjem. Jeg vil have lyse, sarte pasteller. I stuen, der er meget lang, skal den længste væg være lyserød. Gardinerne skal være i lækkert, blødt velour og i samme nuance som den lange væg. Til gengæld skal sofaen være gul og stråle som en sol. Jeg har ikke et arbejdsrum, så der kommer et langt, smalt skrivebord – stuen bliver på den måde, både hygge stue -og arbejdsværelse. Det gør faktisk heller ikke noget. Jeg kan  bedst lide at arbejde hvor familen er og  jeg kan også bedst slappe af og hygge mig, når jeg tegner – som jo er mit arbejde 🙂

Min stue skal være lys, farverig og med plads til leg og afslapning

MIN STUE ER MIT VÆRKSTED

Her er mit eget oplæg til min stue. Jeg har forelsket mig i en sofa fra Alton & Heim, den skal stråle som en gul sol og spille op til den lyserøde væg. Gardinerne skal være et miks mellem persienner og velourgardiner. Persiennerne er sådan nogle smarte nogle, som man kan hive op nedefra. Jeg bor i stuen så det er vældig smart, at jeg kan se ud og samtidig undgå, at folk kigger ind. Gardiner og persienner vil jeg bestille hos Botex. Samme sted laver de og det, der hedder Dock Four, hvor man kan designe sin egen væg. Jeg skal have lavet en opslagstavle og på min datter Annas værelse skal der laves et sengegærde.

Jeg får bygget et langt skrivebord, der skal gå fra mit store vitrineskab og hen til vinduet for enden af stuen, så fylder det ikke så meget og bliver en diskret del af indretningen. Min flotte studielampe som Emil Thorup har designet skal være med til at underbygge, at min stue ikke kun er til afslapning men også til kreativt arbejde. Det blå billede med blomster er fra Paper Collective, det andet har jeg selv malet. Den lyserøde plaid er fra Alton & Heim . Krukken på billedet er fundet i Illums bolighus 

Jeg vil vågne op i et drømmende eventyr

EVENTYRLIG, DRØMMENDE SOVEVÆRELSE

Jeg har taget udgangspunkt i min seng og natborde  fra Auping. Jeg har en stor svaghed for lyserød i støvede nuancer, så jeg er lykkelig for min store, smukke seng. Mit tapet skal være fra Mandrup Poulsen og med påfugle. På natborderne skal der stå lamper, æsker og en messing vase, som  jeg selv har designet for A Simple Mess. Gardiner og persienner skal til gengæld være mørke gråblå, så de skaber varme og hygge i rummet – begge dele vil jeg finde hos Botex.

Gæsterne skal bydes velkommen i en yndig, lys entré

EN YNDIG VELKOMST

For nogle år tilbage vandt jeg Nanna Ditzels flotte spejl “Joy”. Selvom spejlet blev designet tilbage  i 1999, er det mere moderne end nogensinde. Jeg måtte selv vælge farven og det landende naturligvis på den støvede lyserød, jeg elsker så meget. På væggen vil jeg sætte et småblomstret tapet op fra Mandrup Poulsen og på gulvet vil jeg finde tæppe i blide toner med mønster så det ikke bliver for sart. For at skabe en tråd til soveværelset har jeg fundet et sødt påfulgebillede fra Kamman & Pedersen, som skal op på væggen. Lampen bliver i velour og fra Madam Stoltz. Knagerne kunne jeg godt tænke mig som muslingerne på mit moodboard, da synes jeg passer til det ‘art deco’ udtryk, der er på spejlet.

Min datter Anna har fået frit spil til at skabe lige det værelse hun ønsker sig.

ANNAS EGEN VERDEN

Anna har lavet et moodboard, hvor der ikek er tvivl om hendes kærlighed til farver. Hun har fundet puder fra Tine K, æsker fra Hay, gult småblomstret tapet fra Mandrup Poulsen  (samme mønster, som jeg har valgt til entréen), lyslilla maling på den ene væg fra Flügger, blåt sengetøj og reol fra Ikea. Hun drømmer om at få et billede fra Paper Collective, der forstår at lave cool fotokunst til små penge (se også min artikel her). Bag Annas boksmadras får vi lavet et sengegærde fra Dock Four i samme velourstof som gardinerne – begge dele og persienner skal vi naturligvis også finde hos Botex. 

NÅR VI ER FÆRDIGE …

Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer det hele når vi er færdige. Fx. er jeg ikke gået i gang med køkkenet. Det er en leje lejlighed, så jeg kan ikke selv vælge udtrykket, derfor går jeg og spekulerer over hvordan jeg kan gøre det til MIT køkken. Når jeg er kommet lidt længere i den proces, laver jeg et blogindlæg om det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.