Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

SAUNA I HAVEN – det gad jeg godt

Jeg er en del i Norge, jeg elsker naturen og stilheden på fjeldet er en gave for en urolig sjæl som mig. For nylig var jeg i Oslo og der blev jeg forelsket i et stort kar og en tønde

Jeg drømmer om, at jeg en dag får en have med udsigt til naturen, hvor himlen er stor og vinden suser i de store træer fra skoven i baghaven. Da jeg elsker at vinterbade må det gerne være tæt på havet – det er dog nok noget, der forbliver en drøm. Men man må heldigvis gerne drømme. I  drømmen er der også en sauna-tønde og et stort kar med iskoldt vand. Så skal jeg vågne tidligt om morgenen, gå en lang tur og slutte af i saunaen og det iskolde vand. I sommer var jeg i Norge og der stod min drøm lige foran mig, mere ‘koseligt’ kan det ikke blive. En stor rustik, brandvarm tønde med brænde og duftende ovn, Ved siden af stod det smukkeste kar med rent, koldt vand … nu kan jeg ikke få drømmen ud af mit runde hovede :–)

Tønden er smuk og rustik selv når døren er lukket og den ikke bliver brugt
Her gad jeg godt sidde og dufte til det varme træ og blive blød og varm i kroppen
Og så kunne man jo også lige toppe oplevelsen med et iskold bad i et stort trækar

HVIS DU GERNE VIL EJE EN SAUNA

Jeg har fundet denne sauna, den ser jo ikke helt så patina lækker ud. Men jeg tænker, at den bare skal igennem lidt vind og vejr. Du kan købe det HER

1 reply on “SAUNA I HAVEN – det gad jeg godt”

  • Isbadet ved jeg ikke helt om jeg er til, men sådan et vildmarksbad er nu også ganske godt.
    Dog kan vi godt blive enige om, at naturen i Norge er helt fantastisk og en udendørs sauna hellere ikke er helt tosset. Slet ikke, hvis den ligger et sted med en kanon udsigt. .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *