Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

SHOP I EFTERÅRETS NUANCER

Efterårets farver er bløde gråbrune toner. Jeg holder meget af den ro jeg får indeni af det smukke farvespil. Her er 10 lækre fund til din bolig og garderobe. Husk, hvis du forelsker dig, der direkte shoppelink til alle produkterne.

1.Smuk og blød frakke fra Céline 2. Ipad cover i velour med elegant messing lynlås fra A Simple Mess 3. Stilrent efterårslook fra Céline. 4.Velour pung, der også rummer en smartphone shop den her 5. Klæd din sofa med efterårets smukke toner, her er det puden ‘Kanterel’ fra A Simple Mess 6. Disse kurve er smukke til opbevaring af puder og plaid, jeg har selv bøger i den lille, se mere til dem her 7. Jeg er vild med Célines enkle look 8. Bordskåner i uld fra A Simple Mess, sæt din tekande på den med en tehætte over så holder den varmen endnu længere tid 9. Pude i en lækker “muldvarpe” tone med smukke håndstikninger fra A Simple Mess, shop den her 

Det fra forside; Keramik lysetage med søde blomster fra A Simple Mess. Plaid med fine håndstikninger også fra A Simlpe Mess. Model billeder med det smukke efterårstøj, der meget gerne måtte bo i min garderobe er fra Céline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.