Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

SOLFERIE PÅ BUDGET

Drømmer du også om at få gyldne kinder og  varme i kroppen her i det tidlige forår? Se her, hvor billig en ferie du kan holde når  økonomien lidt stram

Fantastiske dage på Tenerife

EN SPONTAN IDE

Det hele startede med, at jeg var lidt godt og grundigt træt af det hele. Træt af vinteren, kulden, jobbet og hvad der ellers fik spontan lyst til at spænde ben for mig. Midt i en samtale med min veninde, hvor jeg lod galden sive hurtigere end jeg kan stave til “brok” udbrød jeg spontant “skal vi ikke tage en afbudsrejse?” og min veninde, der er single og var ligeså solhungrende, som jeg, tog mig på ordet og på et splitsekund sad vi med en masse gode tilbud på afbudsrejser. Vi endte med at søge på de Kanariske øer, fordi sol-chancerne er lidt større der.

Udsigt over øen og masser af sol, whats not to like

MEN HVAD KOSTER DET 

Som sagt, så bugner min pengepunge ikke med store sedler, så det skulle være billigt. Og det blev det også, vi endte med at finde en rejse til Tenerife til 2.500 kr., for en uges ophold inklusiv flyrejsen. Det må siges at være billigt. Rejseselskaberne truer lidt med bål og brand fordi man ikke vælger (og betaler) for et bestemt hotel. De skriver man kan ende med at blive flyttet rundt på, at der ikke er rengøring på hotellet, måske toilet på gangen og at det være man bliver indlogeret på et pensionat. Jeg ved ikke om, der er nogle af jer der har oplevet det. Vi var heldige. Vi boede på det samme hotel, med en skøn lejlighed, som gjorde, at vi kunne lave vores egne måltider. Det skal siges, at vi også var ude at spise. Men morgenmaden foregik på vores egen altan, dejlig frugt, flutes og kaffe.

Udsigt fra vores værelse på hotel Det var ikke luksus og nok lidt for charter-agtigt for nogen. Men det var billigt og værelserne var fine og rene.

Eftersom vi spiste nogle af måltiderne på hotellet, kunne vi også på den måde holde budgettet nede. Vi havde også tilkøbt at blive hentet af bus i lufthavnen. Det blev dog en meget lang tur, da vi var sidste stop på ruten, en anden gang havde vi nok taget en taxa. Jeg kan i hvertfald ikke anbefale rejsebureauets egen bus, hvis du har tendens til køresyge. Ellers skynd dig ud, så du kan få en plads forrest i bussen 🙂

Alt i alt brugte vi 1.780 kr pr. snude, så kombineret med hotel og fly brugte vi 4.280 kr. på en uges solferie. Det er da billigt 🙂

Sammen med min veninde Lotte 🙂 Vi gav den gas med tre retter den sidste aften– fint skal det være 
Jeg er ikke til store, tunge måltider, så en spansk omelet er et drømmemåltid for mig
Der findes ikke noget, som friskpresset appelsinjuice i de lande hvor appelsintræerne gror – det smager SÅ godt

NÆSTE GANG DRØMMER JEG OM …

Jeg har nydt at tage på en budgetrejse, der er noget tilfredsstillende (og nødvendigt) over at holde på pengene og så samtidig føle man får en uge, hvor man passer på sig selv, så denne form for rejse er bestemt at anbefale. Meeeeen det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg drømmer om lidt mere luksus næste gang den står på ferie – man må gerne drømme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *