Forvent små forsinkelser pga. sommerferie. 

UHMM … HVOR DUFTER HER DEJLIGT

Kender du det, der er nogle der bare dufter vidunderligt, det samme gør deres hjem. Jeg ved ikke om jeg er sådan en (man kan ikke dufte sig selv). Men jeg går meget op i at min butik og mit hjem pirrer mine gæsters duftsanser. Derfor har jeg også brugt tid på at vælge dufte som jeg holder af – ikke kun til hjemmet men også til mig selv. Shop mine favoritter her

Scroll ned og få direkte links til skønne, velduftende fund
Det skal ikke bare dufte godt. Det må også gerne se godt ud – og det er lige hvad det gør med disse duftpinde i keramikflakoner. SHOP DEN BLÅ HER · SHOP DEN SANDFARVEDE HER
Abel duftende er mine absolut yndlingsdufte. Det er den type dufte hvor man bare dufter rent og blødt, uden er skarp duft af parfume. Standart kommentaren er altid “Uhhh du dufter dejligt, hvad er det for en duft”. SHOP DEM HER
Åh, at vaske hænder i en sæbe så blød og velduftende – sådan er det med Puresoap.
Puresoap er ikke bare lækre sæber, de har også søde og elegante etiketter – og det kan altså også noget.
Paia Copenhagen har lavet en kollektion beståede af luksuriøse sojalys i en milde duftende versioner, som er håndhældt i genanvendelige glas af høj kvalitet. Jeg er sikker på du, som jeg, vil kunne lide ’Amber & Wild Orchid’
Jeg har valgt at have ’Sea Salt & Sage’ fra Paia på webshoppen, fordi det er en ren og lækker duft som hverken er maskulin eller feminin men rammer et skønt sted midt i mellem.
Jeg har udvalgt mine yndling duftlys og ’Pink Pepper & Olibanum’ er en af dem. Jeg er sikker på du også vil kunne lide den skønne duft til dit hjem.
Jeg holder ret meget af alt der dufter. Men det skal dufte rent og ikke overdrevent parfumeret. SHOP alle mine rene skønhedsprodukter her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.