Leveringstid 1-5 dage

Gratis fragt ved køb over kr. 499,-

VIND SKØN ANSIGTS-PEELING FRA ELIZABETH ARDEN

VINDEREN ER FUNDET ER LOUISE LAMBERT – TILLYKKE TIL HENDE OG TAK TIL ALLE, SOM DELTOG

Vil du også gerne opleve din hud forandre sig uge for uge? Jeg er selv i gang med at teste Elizabeth Ardens 4-ugers ansigtspeeling-behandling. Nu kan du vinde en peelings-kur ‘prevage progressive renewal treatment’, der skulle få dig til at se yngre ud – jeg fornemmer allerede en friskere glød efter en uge.

Jeg er selv gået i gang med at teste i fire uger og jeg glæder mig til at se resultatet. Beklager du får mig i badekåbe, behandlingen skal laves lige før sengetid, derfor 🙂
SÅDAN VIRKER DET 
Progressive Renewal Treatment er en intensiv 4-ugers ansigtspeeling-behandling, der giver fornyelse af hudens overflade samt effektiv beskyttelse mod antioxidanter, så du får en glattere, klarere hud, der ser yngre ud. Kuren består af fire ampuller, hvor hver ampul holder en uge og du skal påføre den hver aften efter rens. Du skal ikke være bekymret, hvis du har sart hud, den passer nemlig til alle hudtyper. Behandlingen er klinisk og dermatologisk testet.

DELTAG OG VIND

Hvis din hud også trænger til en kærlig peelingskur, så deltag her og giv dig selv fire uges forkælelse

SVAR PÅ NEDENSTÅENDE SPØRGSMÅL

Vinderen trækker vi torsdag d. 28. februar.


DET KAN DU FORVENTE
Her er hvad du kan forvente af kuren, jeg er på dag 10 og føler allerede at mine kinder ser friskere ud
Uge 1: Glød og klarhed genoprettes.
Uge 2: Fine linjer og porrer mindskes.
Uge 3: Dybere linjer virker mindre synlige.
Uge 4: Teinten udjævnes, og huden ser yngre ud
Husk at ryst ampullen før brug og påfør den blidt på din hud
Den fire ugers luksusbehandling koster 1.250 kr. og kommer i en elegant æske
Vidste du, at du kan få dejlige mini-ansigtsbehandlinger til maget få penge hos Elizabeth Arden i alle landets Magasin’er? Jeg har prøvet det og fik en dejlig oplevelse og strålende hud hos søde Mathias, der tog sig kærligt af mig. Perfekt, hvis du skal ud om aftenen og din hud  skal se ekstra smuk ud.

KØB BEHANDLINGEN HER 

4 replies on “VIND SKØN ANSIGTS-PEELING FRA ELIZABETH ARDEN”

 • God smuk torsdag til dig Louise 🙂
  Dejlig peelings serie, den gad mit ansigt godt prøve.
  Jeg ved ikke om det er min alder, men i år sætte der sig flere tegn på, at jeg ikke bliver yngre !
  Elisabeth Arden har altid været mit yndlings mærke, men lommeulden spærre for selvforkælelse.
  De lover 10 grader og lidt sol til weekenden, så håber du kan komme lidt ud og nyde det skønne forårsagtige vejr 🙂

 • Lyder fantastisk
  Waw – fordi du siger at der ses en forskel __på huden
  Lyder om et gaveønske ha ha 😁😁😁🤣
  Glædelig Valentinsdag

 • Rigtig Glædelig Valentinsdag!

  Jeg håber jeg vinder den skønne Ansigts-peeling behandling fra Elisabeth Arden!
  Det må lige være noget for en træt vinterhud.
  Tak, Louise, fordi du altid er inspirerende, kreativ, glad og positiv! 🙂

 • Der lyder som en lækker peeling
  Den ville være fantastisk og vinde
  Og du ser iøvrigt skøn ud i badekåbe ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *